За мен също е ок събота и да - на традиционното място.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи и мероприятия с 166-ци
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от AssyTa Покажи съобщениеЗа мен ще бъде удоволствие да се запознаем..
Засега сме трима. До събота има време още колеги да се присъединят
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Сори за спама.. но благодаря за гостоприемството ecotronic Бих искала само да уточним, че остава за 03.08 /събота/ в 16:00 часа на ЕКО-то на бул. България нали така?! Сега вече нямам търпение до срещата - аз като жена няма да ви правя компания с бира, но пък ще си побъбрим за колите
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеЕ как...естествено че ще се съберете когато мен няма ме има в софия...деееба...
А когато трябва бира да се пие, никакъв те няма!
Голям си несериозник, майна!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеА като ти се скапе кораба си все в София
А когато трябва бира да се пие, никакъв те няма!
Голям си несериозник, майна!мани бе....резил...
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолеги, за утре остава ли си уговорката за срещата? 16 ч. ЕКО - то на бул. България ?
Comment
-
Утре съм малко по планината, ще пропусна ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеАйде, аз също бих се присъединилsigpic !!! КЕФ ЦЕНА НЯМА !!!
Comment
Comment